Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Piri Reis Camii için Bilal Erdoğan'la görüştüler

Piri Reis Camii için Bilal Erdoğan

Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, Erdek'te yapımı devam eden Piri Reis Camii için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile İstanbul'da bir araya geldi.

Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, Erdek’te yapımı devam eden Piri Reis Camii için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile İstanbul’da bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın aile dostlarından İstanbul-Üsküdar Çengelköy Yıldırım Beyazıt Camii İmamı aynı zamanda Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı personeline Kıraat İlmi Dersleri veren Mustafa Demirkan hoca organizasyonunda gerçekleşen buluşmada, ilçede yapımı devam eden Piri Reis Camii görüşüldü.

Caminin tamamlanması için bir miktar paraya ihtiyacı olduklarını Erdoğan’a aktaran Müftü Yalçın, kendilerine destek olunmasını istedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın, Erdek’te yapımı devam eden Piri Reis Camiinin bir an önce tamamlanıp hizmete girmesi için gerekli desteği verecekleri yönünde taahhütte bulunmasıyla toplantı sona erdi.
Mustafa Demirkan hocamızın organizasyonunda, Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Erdek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Özdemir, Erdek Piri Reis Camii İmamı Mehmet Aydın, Erdek-Ocaklar Mahallesi Camii İmamı Mustafa Kalın ile kendisi emekli imam olmasına rağmen durmaksızın Diyanet İşleri Teşkilatı ve cami cemaatine katkı vermeyi sürdüren Adnan Afacan hocamız yer aldı.

Haber : Sibel Ertan



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false